För försäljning till företag

Uppskattad kundnärhet under mer än 50 år.

Etablerad i mer än 50 länder i hela världen.

1963 grundade Theo Förch en liten skruvhandel i Neuenstadt-Kochertürn. Genom att se möjligheter, flit och förståelse för kundens behov växte hans företag.

1998 hade hans företag nu hela 650 FÖRCH-medarbetare med en omsättning på 60 miljoner euro. Ett företag med en mycket fin balans. Detta var för FÖRCH dock ingenting som innebar att man satt nöjd. Med en konsekvent strategi att växa till en internationell koncern inleddes nästa fas. Nya marknader för FÖRCH.

Idag är företaget, med 440 miljoner euro i omsättning och med 3.250 medarbetare, varav 2.000 på fältet, samt 23 filialer i flera länder och 31 butiker i Tyskland, en av få de främsta i branschen.

Dock gäller fortfarande: FÖRCH har aldrig tappat fotfästet. Våra medarbetare kommer från våra kunders bransch. De talar våra kunders språk och tar sig tid för att lösa kundernas problem. För FÖRCH är det inte bara viktigt att erbjuda kvalitet och punktlighet, kontakten människa till människa har högsta prio.

 

Detta är Förch Sverige AB – ett bolag i FÖRCH-koncernen.
Vi är nära dig.

Normteknik i Sverige AB grundades 2006 och levererar förbrukningsmaterial och verktyg till fordons-, bygg och industribransch.
Våra representanter är alltid nära dig och erbjuder anpassade varor & tjänster till den svenska marknaden.